header_image
Hakusi tulokset

5 hyvää syytä asua aurinkorannikolla!

Artikkelin on julkaissut Asunnot on 26 helmikuu, 2016
| 1

5 hyvää syytä asua aurinkorannikolla!

Aurinkoa (sol), täällä on yli 300 päivää vuodessa ja keskilämpötila on 20ºC. Aurinko piristää ja auttaa kehoamme mm. D-vitamiinin syntetisoimisessa. Aurinko auttaa toipumaan masennuksesta, josta kärsii 5-6% Suomen kansasta.

Välimeri, uiminen ja sukeltaminen vahvistaa keuhkoja, stimuloi verenkiertoa, rakentaa lihastoa ja auttaa selkävaivoissa. Meri piristää ja rauhoittaa. Myös negatiivisten ionien läsnäolo rauhoittaa hermostoa. Suolaisen veden, tuulen ja auringon yhdistelmässä on paljon hyvää. Merivedessä on jodia, kaliumia, kalsiumia ja natriumia…Jodi vahvistaa esim. hengityselimiä ja auttaa kilpirauhasten toiminnassa. Aurinkorannikolla voit kävellä rantakatua pitkin useita kilometrejä.

Vuoristo, paras tapa päästä eroon stressistä on vaeltaa vuorilla. Tämä auttaa myös unen saantiin, lihasten, nivelten ja luiden huollossa sekä kasvattaa myös keskittymiskykyä.

Ruokavalio, espanjalaisten elinikä nousee päälle 80 ikävuoden ja tutkitusti ruokavaliolla on paljon tekemistä tämän kanssa. Paikallinen oliiviöljy, tuore kala, vihannekset, hedelmät, pähkinät ja hiukka punaviiniä pidentää elinikää.

Ihmiset, nämä kaikki edellämainitut seikat parantavat elämänlaatua tämän takia aurinkorannikon asukkaat ovat onnellisempia ja positiivisempia.

One thought on “5 hyvää syytä asua aurinkorannikolla!

  • paul juhava
    on 6 tammikuu, 2017

    5 hyvää syytä pitää kaikki paikkansa. Minulla oli ensimmäinen maksullinen yleisöakvaarionäyttely Suomessa ja tiedän jotain merivedestä. Hyvää elämää Teille kaikille. paul juhava.

Kommentoi

Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

  • TARKENNETTU HAKU

    Lisää vaihtoehtoja
  • Mainosta