header_image
Hakusi tulokset

5 hyvää syytä asua aurinkorannikolla!

Artikkelin on julkaissut Asunnot on 5 joulukuu, 2018
| 0

Aurinkoa aurinkorannikolla on yli 300 päivää vuodessa ja keskilämpötila on 20ºC. Aurinko piristää ja auttaa kehoamme mm. D-vitamiinin syntetisoimisessa. Aurinko auttaa toipumaan masennuksesta, josta kärsii 5-6% Suomen kansasta.

Välimeri, uiminen ja sukeltaminen vahvistaa keuhkoja, stimuloi verenkiertoa, rakentaa lihastoa ja auttaa selkävaivoissa. Meri piristää ja rauhoittaa ja myös negatiivisten ionien läsnäolo rauhoittaa hermostoa. Suolaisen veden, tuulen ja auringon yhdistelmässä on paljon hyvää. Merivedessä on jodia, kaliumia, kalsiumia ja natriumia. Jodi vahvistaa esim. hengityselimiä ja auttaa kilpirauhasten toiminnassa. Aurinkorannikolla voit kävellä rantakatua pitkin useita kilometrejä.

Vuoristo, paras tapa päästä eroon stressistä on vaeltaa vuorilla. Tämä auttaa myös unen saantiin, lihasten, nivelten ja luiden huollossa sekä kasvattaa myös keskittymiskykyä.

Ruokavalio, espanjalaisten elinikä nousee päälle 80 ikävuoden ja tutkitusti ruokavaliolla on paljon tekemistä tämän kanssa. Paikallinen oliiviöljy, tuore kala, vihannekset, hedelmät, pähkinät ja hiukka punaviiniä pidentää elinikää.

Ihmiset, nämä kaikki edellämainitut seikat parantavat elämänlaatua näistä johtuen aurinkorannikon asukkaat ovat onnellisempia ja positiivisempia.

Kommentoi

Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • TARKENNETTU HAKU

    Lisää vaihtoehtoja
  • Mainosta