header_image
Hakusi tulokset

Asunto kauttamme

Artikkelin on julkaissut Asunnot on 1 joulukuu, 2017
| 0

Yrität etsiä asuntoa Espanjasta, se on hankalaa. Espanjassa rakentaminen halvoilla ja huonoilla materiaaleilla on yleistä, joka taas aiheuttaa asunnoissa mm. kosteus- ja homevaurioita, joista terveys kärsii. Torakat asunnoissa ovat täysin normaali juttu varsinkin Etelä-Espanjassa. Myöskin huijaustapaukset vuokratessa tai ostaessa ovat kasvava totuus Espanjassa. Suurin osa asunnoista vuokrataan kalustettuina, mutta mitkä kalusteet!

Työmme on löytää laadukkaimmat asunnot parhaimpaan hintaan. Tarkistamme, että asunnoissa ei ole kosteusvaurioita, hometta tai torakoita. Otamme asunnoista laadukkaimmat kuvat ja pistämme ne sivustollemme tärkeimmillä tiedoilla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivustomme VARAA-osiossa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-21:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse info@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Asuntoja vuokrataan kiivaaseen tahtiin, joten muutoksia voi tulla vapaina olevien asuntojen suhteen.

Kommentoi

Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

  • TARKENNETTU HAKU

    Lisää vaihtoehtoja
  • Mainosta