header_image
Hakusi tulokset

VARAA

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-21:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Maksukyky

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Lemmikit

Lemmikkien suhteen vuokranantajat monesti pyytävät erikseen lemmikkitakuun, joka voi olla 200€-300€ riippuen asunnosta, vuokranantajasta ja lemmikistä.

Asuntonäytöt

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu asunnon omistaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun niissä on vuokralaiset.

Asunnon varaaminen

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasuhde päättyy. Maksun jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos et varaa asuntoa tuon ajan sisällä menetät varausoikeuden.

Laillisuus

Yrityksemme laillista puolta hoitaa lakitoimistomme Daemi Zabalza & asociados lakiasiantuntijat Marbellassa ja jokainen vuokrasopimus on lakimiehen laatima sopimus, joka laaditaan vuokranantajan ja vuokralaisen välille. Palvelumaksut menee suoraan verotukseen ja maksuista saa aina lailliset laskut. Yrityksellemme verollinen läpinäkyvyys on tärkeintä.

Vuokralaisen vastaanotto asunnolla

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä ja suomenkielisen sopimuspohjan avulla. Lähetämme sinulle vuokrasopimuksen suomenkielisen sopimuspohjan kera viimeistää päivää ennen kuin saavut asunnolle, näin pääset tutustumaan sopimukseen ennen allekirjoitushetkeä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa joko käteisellä tai tilisiirtona paikan päällä sekä meidän palvelumaksumme käteisenä tai pankkikortilla kuittia vastaan.

Peruspalvelupaketti

Peruspalvelupakettiin sisältyy:

 • vuokrausehtojenneuvottelu vuokranantajan kanssa.
 • lakimiehen tekemä laillinen espanjankielinen vuokrasopimus.
 • vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa.
 • suomenkielinen sopimuspohja.
 • espanjankielisen vuokrasopimuksen tulkkaus englannin kielellä ennen allekirjoitusvaihetta.
 • asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

Peruspalvelupaketin hinnasto

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Yöpalvelu

Yöllä saapuville asiakkaillemme on erikseen yöpalvelu klo: 22:00-10:00, joka on hinnaltaan sata euroa. Tämä tulee maksaa aina yhdessä peruspalvelumaksun kanssa. Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 Tässä palveluhinnasto jos sinulla on erityistoiveita:

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkelle 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 200€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • yöpalvelu on avaintenluovutuspalvelu aina 22:00-10:00 saapuville vuokralaisille 100€/kertamaksu

Hyvä tietää

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • valokuvaamme ja tarkistamme asunnon kelvollisuuden. Ajan kuluessa asuntojen sisustus voi hieman muuttua, mutta päivitämme kuvat aina vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • emme ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • emme myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

Myynti- ja vuokrausilmoitus

Me autamme sinua onnistumaan myynnissäsi ja vuokrauksessasi, olipa kyseessä sitten asunto tai autotalli. Kauttamme on vuosien aikana ilmoittanut menestyksekkäästi satoja yksityisiä myyjiä. Jaaespanjaan.comin kautta ilmoituksesi tavoittaa tuhansia potentiaalisia asiakkaita joka viikko.

Voit myydä tai vuokrata asunnon, loma-asunnon, tontin, maa- tai metsätilan, toimitilan, autotallin, autopaikan tai varaston. Kohteesi näkyy automaattisesti sivustollamme ja Facebookissa sekä Applen iOS laitteissa sekä Anroid sovelluksessamme. Pyydä hinnasto osoitteesta info@finnvilla.com

Asunnot.Jaaespanjaan.com on Finnvilla Investment Group S.L.:n omistama asuntoportaali, joka on Espanjaan rekisteröity yritys yritystunnuksella CIF B72339138.

 • TARKENNETTU HAKU

  Lisää vaihtoehtoja
 • Mainosta