header_image
Hakusi tulokset

VARAA

Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Asiakaspalveluosasto palvelee suomenkielellä ma-pe 11:00-21:00.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen tulee sinun varata kyseinen vuokrakohde. Lähetämme sinulle varaustiedot sähköpostitse.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat todistuksen, josta ilmenee tulosi esim. palkkasi, apu- tai eläkerahasi. Lemmikkien suhteen vuokranantajat monesti pyytävät erikseen lemmikkitakuun, joka voi olla 200€-300€ riippuen vuokranantajasta ja lemmikistä.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen ja annamme sinulle tästä myös suomenkielisen sopimuspohjan.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä tai pankkikortilla. Meidän peruspalvelumaksumme on pitempiaikaisissa vuokrauksissa (+2kk) aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran tai 250€ alle 2kk vuokrissa. Näistä saat laillisesti pätevät kuitit. Muita kuluja ei tule.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Yöllä saapuville asiakkaillemme on erikseen yöpalvelu klo: 22:00-10:00, joka on hinnaltaan sata euroa. Tämä tulee maksaa aina yhdessä peruspalvelumaksun kanssa. Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos et varaa asuntoa tuon ajan sisällä menetät varausoikeuden.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue tarkasti seuraavat artikkelit:

Palveluhinnasto:

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan. Lyhyeltä ajalta palvelumaksumme hinta on 250€ ja pitempiaikaisissa vuokrauksissa hinta on 1kk vuokrahinnan verran.

Erityistoiveita:

 • tulkkaus suomenkielellä vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomenkielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 200€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • yöpalvelu on avaintenluovutuspalvelu aina 22:00-10:00 saapuville vuokralaisille 100€/kertamaksu

Asunnot.Jaaespanjaan.com asuntoportaali:

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat aina vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

Myynti- ja vuokrausilmoitus

Me autamme sinua onnistumaan myynnissäsi ja vuokrauksessasi, olipa kyseessä sitten asunto tai autotalli. Kauttamme on vuosien aikana ilmoittanut menestyksekkäästi satoja yksityisiä myyjiä. Jaaespanjaan.comin kautta ilmoituksesi tavoittaa tuhansia potentiaalisia asiakkaita joka viikko.

Voit myydä tai vuokrata asunnon, loma-asunnon, tontin, maa- tai metsätilan, toimitilan, autotallin, autopaikan tai varaston. Kohteesi näkyy automaattisesti sivustollamme ja Facebookissa sekä Applen iOS laitteissa sekä Anroid sovelluksessamme. Pyydä hinnasto osoitteesta marketing@jaaespanjaan.com

Muistutamme vielä, että vuokrattavat kohteet ovat Espanjassa ja vuokrasopimukset tehdään lain mukaan espanjankielellä.

Jaaespanjaan.com on Espanjaan rekisteröity yritys. Yritystunnus on CIF/VAT 09050696-N.

 • TARKENNETTU HAKU

  Lisää vaihtoehtoja
 • Mainosta