header_image
Hakusi tulokset

Aurinkorannikon asunnot kesällä

Artikkelin on julkaissut Asunnot on 20 tammikuu, 2018
| 0

Suomalaisten sesonkiaika Espanjassa alkaa tunnetusti syksyllä ja loppuu toukokuun paikkeilla. Niitäkin on, jotka varmistavat rusketuksensa kesällä aurinkorannikon hiekkarannoilla. Espanjassa asuntojen sesonkiaika alkaa kesäkuussa ja loppuu syyskuussa ja silloin asuntoja vuokrataan viikkohintaan jolloin pelkästä viikosta maksetaan kuukauden vuokrahinta.

Asuntoa pitkäaikaiseen vuokraukseen on kesällä vaikea löytää, mutta vielä vaikeampaa on löytää asunto kesäkuussa esim. kolmeksi kuukaudeksi ns. normaali kk-hintaan. Asuntojen omistajat saavat kesällä viikkovuokrauksen ansiosta saman verran mitä he normaalisti saisivat koko vuoden aikana.

Hyvä tietää

  • Kanariansaaret, Baleaarit ja aurinkorannikko ovat espanjalaisten suosikkikesälomakohteita.
  • elokuussa asuntojen viikkovuokrat ovat vuoden korkeimmat.
  • asuntoja on tarjolla kesälle enemmän kevään alussa kuin lähempänä kesää.
  • paras aika muuttaa Espanjaan on syksyllä, talvella ja alkukeväästä, lähempänä kesää asuntoja pitempiaikaiseen vuokraukseen on todella vaikea löytää.

MIKSI ASUNTOJEN HINNAT NOUSEVAT KUN KYSE ON PITEMPIAIKAISESTA VUOKRAUKSESTA?

Aurinkorannikolla asuntojen vuokrahinnat muuttuvat kesällä eli kesäkuusta elokuuhun ja 1mh asunnosta pelkästä viikosta maksetaan 700€/vko. Omistaja saa tuottoa asunnostaan väh. nelinkertaisen määrän kuukauden aikana. Asuntoja pitempiaikaisesti kesällä on melkein mahdoton löytää ns. normaali kk-hintaan. Joskus saamme neuvoteltua asunnon omistajan kanssa asunnon vuokrauksesta pitempiaikaisesti nostamalla kk-hintaa koko vuodelle kesänkin yli, mutta hinta 700€/kk on hyvin vähän verrattuna kesän 2800€/kk tuottoon. Omistaja saa vähemmän tuottoa, mutta pitempiaikaisessa vuokrauksessa on muut hyvät puolensa. Tästä syystä asunnon vuokrahinta nousee kun on kyse pitempiaikaisesta vuokrauksesta, näin käy jokaisen mainostamamme pitempiaikaisen asunnon suhteen. Haluamme vielä muistuttaa, että asunnon omistaja itse pistää hinnan asunnolleen.

KUKA MAKSAA VIIKOSTA SEMMOISIA SUMMIA?

Espanjassa on myöskin kesälomat ja espanjalaiset rakastavat ranta-lomia varsinkin jos tulevat alueilta, joissa ei ole merta, kuten Cordobasta, Sevillasta tai Madridista. He vuokraavat asunnon koko perheelle mikä tulee taas paljon edullisemmaksi kun ottaa hotelli koko perheelle keskellä sesonkiaikaa.

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta voit ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluosastoomme sähköpostitse info@finnvilla.com

Kommentoi

Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

  • TARKENNETTU HAKU

    Lisää vaihtoehtoja
  • Mainosta