header_image
Hakusi tulokset

MYYNTIKOHTEET

Finnvilla.com on uusi erityisesti aurinkorannikon myyntikohteita esittelevä kiinteistöportaali, johon lisäämme päivittäin todellisia asuntolöytöjä Malagasta aina Cadizin provinssiin saakka. Seuraa meitä myös Facebookissa niin saat asuntolöydöt suoraan aikajanallesi. Sivustoamme edistetään jatkuvasti ja jokaiseen asuntomainokseen tulee kuvaus myös suomenkielellä. Palvelemme mielellämme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse sales@finnvilla.com tai puhelimitse +34 633546442

Asunnon oston tulee olla helppo ja läpinäkyvä prosessi ostajalle.

Me autamme sinua onnistumaan asunnon ostossa ja myynnissä olipa kyseessä sitten asunto tai autotalli.

Kauttamme on vuosien aikana ilmoittanut menestyksekkäästi satoja yksityisiä myyjiä. Jaaespanjaan.comin kautta ilmoituksesi tavoittaa tuhansia potentiaalisia asiakkaita joka viikko.

Teemme yhteistyötä aurinkorannikon luotettavimpien asiointitoimistojen, lakimiesten, notaarien ja taloudellisten neuvonantajien kanssa, jotka auttavat asunnonosto- ja myyntiprosessin byrokraattisessa osassa.

Kauttamme saat suomenkielistä asiakaspalvelua. Myyntiosastomme palvelu on täysin ilmainen ostajalle.

Kohteesi näkyy automaattisesti sivustollamme ja Facebookissa sekä Applen iOS laitteissa sekä Anroid sovelluksessamme.

Lue myös artikkeli: Asunnonosto Espanjassa

Kun haluat tutustua myyntitarjontaamme käymällä myyntikohteissamme ota yhteyttä asiakaspalveluosastoomme asunnot@jaaespanjaan.com tai puhelimitse +34 611 295 356.

  • TARKENNETTU HAKU

    Lisää vaihtoehtoja
  • Mainosta